Lumea unui licean nebun

Fug departe chiar dacă nu e o soluţie.

Suntem plasme stricate fără nicio rezoluţie.

Mintea-mi joacă feste şi-mi dă de veste că sentimentele n-o să mă lase să trec peste

Ce chestie.

joi, 13 decembrie 2012

Agitatie.

   Foster The People - Pumped Up Kicks

   Nici macar o ora de odihna. Tus colorat si pete interminabile de tus pe fata si pe maini. Dovezi ale unei crime. O crima pe care am facut-o in doar sapte ore de munca cu putine pauze. Un desen. Cam primul pe care l-am putut realiza in tus, fara ca sa observ ceva in neregula.

   Si cum sa trec eu, de la "high" la "putin mai muritoare"? Ei bine..

   Se termina semestrul si toti suntem grabiti. Invatam, dam teste din doua-n doua zile, luam note repejor pe caiete, pe ascultat, referate, chestii, tralala. Ultime ore ale semestrului la care imi pun capul pe banca si dorm. Si nu numai pentru ca am stat treaza o noapte intreaga si ca m-am confruntat cu vijelia constanteana, dar a mai fost si ziua fratiorului meu. "Fratior" e putin spus. Geamanul meu mai mare cu 10 ani pe care IL IUBESC FOARTE MULT. :D

   Si.. sa zicem ca sunt intr-o continua spiritualitate vioaie. Cam de weekend-ul trecut. Si o sa spun in urmatoarea postare cam ce am facut in zilele de 8-10 decembrie. Cert este ca mi-am reamintit cum sa ma joc si cum sa fiu din nou copil. Si sa mai las timiditatea la o parte, ca putin Ink mineral nu strica.

   Ridic chiar acum capul de pe birou, c-un gand ca patul e la doi pasi de mine, dar nu ma las. Inca stau. Inca ma pot tine. N-am terminat temele pentru maine. Si nu ca mi-a pasat de asta intotdeauna, ci doar acu'. Ca se termina semestrul. Si asta imi zic inca de la scoala. Cand dormeam linistita cu capul lungit pe spatarul scaunului. Si cu cateva persoane "mancatoare de pufuleti" pe care le iubesc :3 Si care imput clasa de pufuleti..

   Ahh si am uitat sa zic o mini chestie: am extras biletele "secrete" pentru data de 19 decembrie. Avem de facut cadouri colegilor (nu trebuie sa-i spunem persoanei cu pricina ca-i luam cadou), iar mie mi-a picat o fata destul de.. nu stiu cum sa va zic. Mai complicata. O fi ea in grupa cu mine la specialitate, dar tot n-o prea pot intelege s-asa. :| Sau sunt eu prea ignoranta? O puteti lua si asa.

   Deci daca ati avea vreo sugestie..? Orice. E totul binevenit. Chiar si o idee retardata, cum ar fi un toaster cu Spongebob. Sau.. ceva. >.>

   Si asa, mai complicata.. fata asta. Cred.

    Offf, ce ma fac eu cu ei.. ca tre' sa-i inteleg pe fiecare in parte si sa stiu ce le place si ce nu. 

   Asta e.

   Stay tunned.


2 comentarii:

  1. ah,si tu cu cadourile alea pt oameni complicati?
    bun venit!:L

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. Si cred ca voi ajunge sa iau un cadou banal, fiindca e "prea complicat" sa iau ceva original. Damn it.

      Ștergere